ΟΦΗ: Η Ουνιβερσιδάδ έκανε νέα πρόταση για τον Γκαγιέγος

ΟΦΗ: Η Ουνιβερσιδάδ έκανε νέα πρόταση για τον Γκαγιέγος

Newsroom
ΟΦΗ: Η Ουνιβερσιδάδ έκανε νέα πρόταση για τον Γκαγιέγος

bet365

Η ομάδα της Χιλής επανήλθε για την απόκτηση του 30χρονου χαφ και το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει μετά το ματς της Νίκαιας, αν και όλα δείχνουν deal.

Νο1 «στόχος» της Ουνιβερδιδάδ ντε Τσίλε ήταν και παραμένει ο Φελίπε Γκαγιέγος, αλλά ο ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή έχει στείλει… ξεκάθαρο μήνυμα. «Για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους», έχουν διαμηνύσει χαρακτηριστικά από το Ηράκλειο, αλλά η ομάδα από τη χώρα του 30χρονου μέσου… παίζε τα ρέστα της ώστε να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με τα νεότερα που προκύπτουν από το Σαντιάγκο έκαναν για χάρη του νέα βελτιωμένη πρόταση στους Κρητικούς, η οποία και είναι πολύ κοντά στο buy out του (περίπου 600.000 ευρώ) και πλέον στο «Γεντί Κουλέ» καλούνται να αποφασίσουν αν θα την αποδεχθούν ή όχι.

Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει μετά το επερχόμενο ματς της Νίκαιας (19/2) που είναι κομβικό για το αν θα μπει ή όχι το club στα play offs, όπου η παρουσία του Γκαγιέγος κρίνεται επιβεβλημένη, μετά και τους τραυματισμούς που υπέστησαν οι Τοράλ, Ντε Γκουζμάν.

Αλλωστε όλο αυτό το διάστημα που γίνονται επαφές ο παίκτης παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του. Πάντως όλα δείχνουν πως μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών θα υπάρξει deal και ο έμπειρος χαφ θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα