ΟΦΗ για Γκαγιέγος: «Υπάρχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους»

ΟΦΗ για Γκαγιέγος: «Υπάρχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους»

Newsroom
ΟΦΗ για Γκαγιέγος: «Υπάρχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους»

bet365

Από το Ηράκλειο διέψευσαν πως έχουν συμφωνήσει με την Ουνιβερσιδάδ για την παραχώρηση του 30χρονου μέσου.

Σε καθημερινή βάση γίνεται εσχάτως αναφορά στη Χιλή για το ενδιαφέρον της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε στο πρόσωπο του Φελίπε Γκαγιέγος και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του χαφ του ΟΦΗ. Μέχρι πρότινος στην πατρίδα του 30χρονου μέσου μεταδίδονταν πως γίνονται επαφές, αλλά τις τελευταίες ώρες έκαναν λόγο για συμφωνία της ομάδας τους με τους Κρητικούς, ώστε να τους παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Από το Ηράκλειο όμως διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα και τόνιζαν χαρακτηριστικά πως «ο ΟΦΗ μέσα στον Φλεβάρη παίζει τους στόχους του και προτεραιότητα για την ομάδα είναι μόνο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα κριθούν μέχρι τις 6 Μαρτίου και όχι οι προτάσεις που έχουν έρθει για τον Γκαγιέγος».

Παράλληλα… πέταξαν το μπαλάκι στην Ουνιβερσιδάδ, όταν και σχολίασαν πως «υπάρχει ρήτρα και είναι γνωστή στους ενδιαφερόμενους αλλά μέχρι σήμερα αυτή δεν έχει καλυφθεί».

Ετσι ακόμη δεν υπάρχει deal για το ποδοσφαιριστή, ενώ στο «Γεντί Κουλέ» φαίνεται πως δεν είναι οικονομικά καλυμμένοι από τις προτάσεις των Χιλιανών. Ακόμη πάντως όλα είναι «ρευστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα