Ροτάριου: «Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε»

Ροτάριου: «Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε»

Newsroom
Ροτάριου: «Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου σχολίασε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Τούμπας.

Το... κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει ο Ατρόμητος στην Τούμπα, όπως σχολίασε ο Ροτάριου στη NOVA μετά τη χθεσινή (13/2) νίκη του ΠΑΟΚ. «Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δημιουργήσαμε τρεις αξιόλογες φάσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα ήταν πιο δίκαιο. Είναι ξεκάθαρο ότι η κούραση μας επηρέασε από τον αγώνα με την Λαμία», είπε αρχικά ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε. «Είναι πολύ δύσκολο, να παίζουμε δυο παιχνίδια σε τρεις ημέρες, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα. Δεν τα κάνουμε όλα τέλεια, αν και δίνουμε πάντα το εκατό τοις εκατό των δυνάμεων μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα