Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ειδοποιήθηκε να ταξιδέψει τη Δευτέρα στο Πόρτο

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο ειδοποιήθηκε να ταξιδέψει τη Δευτέρα στο Πόρτο

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ειδοποιήθηκε να ταξιδέψει στο Πόρτο, ώστε τη Δευτέρα (31/1) να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό στους «Δράκους».

Ο δανεισμός του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα (31/1). Ο Πορτογάλος στόπερ ειδοποιήθηκε ότι μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα του, με σκοπό να βάλει στην τελική ευθεία το deal με τους «Δράκους».

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να λάβει 350.000€ για την παραχώρηση του 28χρονου στόπερ, ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς του ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σεμέδο έκανε 97 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους» και σημείωσε επτά γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ, Ρέους, Σετούμπαλ, Βιγιαρεάλ, Ουέσκα και Ρίο Άβε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα