Αστέρας Τρίπολης: Οι πανηγυρισμοί των Αρκάδων στα αποδυτήρια της Λεωφόρου (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Αστέρας Τρίπολης: Οι πανηγυρισμοί των Αρκάδων στα αποδυτήρια της Λεωφόρου (vid)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ένα σημαντικό «διπλό» στην έδρα του Παναθηναϊκού στην πορεία που κάνει προς τα Play Off με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της αποστολής να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε την τέταρτη διαδοχική του νίκη στη Super League Interwetten, καθώς μετά τον ΟΦΗ, τον Βόλο και τον Απόλλωνα Σμύρνης κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή του Χουάν Μουνάφο. Οι Αρκάδες σε συνδυασμό και με τη νίκη της Λαμίας κόντρα στον ΟΦΗ, ανέβηκαν στην 5η θέση τους βαθμολογικού πίνακα, αύξησαν τις πιθανότητες τους για τα Play Off και «ξέσπασαν» σε ξέφρενους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου.

Η ανάρτηση της "κιτρινομπλέ" ΠΑΕ:

@Photo credits: asterastripolis.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα