Aστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0: Σόνι... και καλά να πάει play off!

Δημήτρης Τομαράς
Aστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0: Σόνι... και καλά να πάει play off!

bet365

Η γκολάρα του Σόνι έδωσε στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη με 1-0 επί του Βόλου, με τους Αρκάδες να συνεχίζουν την ανοδική πορεία και την προσπάθεια για παρουσία στα play off!

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε το σερί των νικών του αλλά και να κρατά απαραβίαστη την εστία του παρά το γεγονός πως ο Βόλος έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες για να πάρει έστω την ισοπαλία. Το τελικό 1-0 προήλθε από ένα εξαιρετικό γκολ του Σόνι στο α' μέρος με τις 2 ομάδες να ξεκινούν με την ίδια προσέγγιση τον αγώνα και με το 4-2-3-1. Ο Αστέρας μάλιστα μετά το ματς αυτό έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς στην Τρίπολη, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία.

Ο Βόλος τις ευκαιρίες και το δοκάρι, ο Αστέρας το εξαιρετικό γκολ του Σόνι

Στο α' 45λεπτο ο Βόλος ήταν η ομάδα με τις πιο μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες. Ειδικότερα στο 21' ο Φαν Βέερτ πήγε να βάλει ένα απίστευτο γκολ καθώς προσπάθησε να 'κρεμάσει' από μακριά από τον Παπαδόπουλο. Η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στο ίδιο χρονικό σημείο ο Ρεγκατέν είχε μία σουτάρα που αποκρούστηκε δύσκολα ενώ ευκαιρία έβγαλε και ο Φερνάντες.

Στο 33' ο Βόλος είχε 2 χαμένες φάσεις. Μία με την κεφαλιά του Τσοκάνη που αποκρούστηκε δύσκολα και μετά με το σουτ του Ρεγκατέν που έφυγε λίγο έξω. Ο Αστέρας είχε στο 36' ένα καλό σουτ του Αλβάρες που αποκρούστηκε δύσκολα.

Και στο 41' βρήκε το γκολ από εξαιρετική συνεργασία των Μουνάφο και Ριέρα. Ο Ριέρα πάσαρε στον Σόνι, που έκανε 2 κοντρόλ, γύρισε το σώμα του και με πολύ καλό σουτ έκανε το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Έτσι πήγαν οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Αστέρας έκανε σωστή διαχείριση στο β' μέρος και πήρε το παιχνίδι

Στην επανάληψη ο Βόλος θα έχανε ξανά μία μεγάλη ευκαιρία με τον Τσοκάνη από κοντά στο 78' ενώ φωνάζει πιθανώς άδικα για δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε μία πολύ καλή φάση με γύρισμα του Τιλίκα στο 69' και γενικά διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι για να πάρει το 1-0, που ήταν και σημαντικό για εκείνον. Κράτησε έτσι το υπέρ του 1-0.

MVP: Σόνι κυρίως για το γκολ του. Εξαιρετική εκτέλεση και ένα ακόμα τέρμα για τον Αφρικανό φορ φέτος. Φέτος ο Κέβιν Σόνι έχει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 15 ματς πρωταθλήματος.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Το κέντρο του Αστέρα σε σημαντικό βαθμό. Ειδικά παίκτες όπως ο Μουνάφο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η επιθετική γραμμή του Βόλου με τις ευκαιρίες που έχασε στο παιχνίδι.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο τρόπος που χάνει ο Ρομέρο τον Σόνι στη φάση του 1-0 του Αστέρα και γενικά η αδράνεια των παικτών του Βόλου.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν είχε ιδιαίτερα ή σοβαρά θέματα το διαιτητικό σκέλος του αγώνα. Τα ριπλέι δεν έδειξαν παραβάσεις στα 2 πέναλτι που ζητά ο Βόλος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν πιο ουσιαστικός από τον αντίπαλό του, τον Βόλο. Έτσι με το τέρμα του Σόνι πήρε μία σπουδαία νίκη. Ο Βόλος βάσει ευκαιριών ίσως και να άξιζε την ισοπαλία.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ατιένζα (88' Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65' Βαλιέντε), Σίτο (81' Κρέσπι), Ριέρα (65' Τιλίκα), Σόνι (88' Καπίγια) και Μπαράλες.

Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Γκουλέν (90' Τερεζίου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66' Ροσέρο), Ορόζ, Φερνάντες και Φαν Βέερτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα