Σφιντέρσκι: «Εκλαψα φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ»

Σφιντέρσκι: «Εκλαψα φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ»

Σφιντέρσκι: «Εκλαψα φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Πολωνός επιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την απόφαση που πήρε να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες και το MLS.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Charlotte FC. Η ομάδα από το MLS αποτελεί τον τρίτο σταθμό της καριέρας του, μετά την Γιαγκελόνια και τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος στάθηκε στο «κεφάλαιο ΠΑΟΚ» και μίλησε για το συναισθηματικά γεμάτο ένταση και δάκρυα «αντίο» του από τη Θεσσαλονίκη.

«Την τελευταία μέρα δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου όταν αποχαιρετούσα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια», είπε χαρακτηριστικά ο Πολωνός επιθετικός μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά του 25χρονου ποδοσφαιριστή που πέρασε τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη. «Εκεί εξελίχθηκα ως παίκτης, πήρα τη γεύση για το πως είναι να ζεις στο εξωτερικό και πάντα θα συστήνω σε οποιονδήποτε με ρωτήσει για τον ΠΑΟΚ, να πάει εκεί χωρίς καμία αμφιβολία. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ επιτυχημένη περίοδος αυτά τα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά οι τελευταίοι έξι μήνες δεν ήταν και τόσο καλοί για μένα. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση για την συνέχεια της καριέρας μου και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση για να έρθω στην Σάρλοτ…», είπε «στάζοντας μέλι» για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα ένα μεγάλο κεφάλαια αποτελεί η Εθνική ομάδα της Πολωνίας, με τον Σφιντέρσκι να έχει μόνο καλά λόγια για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Πάουλο Σόουζα.

«Δεν ξέρω αν θα είχα τόσες ευκαιρίες με έναν άλλο προπονητή στην εθνική. Είχα σκοράρει αρκετά γκολ με τον ΠΑΟΚ πριν και δεν είχα πάρει κάποια κλήση για να παίξω. Ο Σόουζα με κάλεσε, ακόμα και όταν δεν έβρισκα δίχτυα, αλλά ήμουν ενεργός. Ο τρόπος παιχνιδιού που εφάρμοσε και ο σχηματισμός, ταίριαζε σε εμένα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει ήταν η φιλική προσέγγιση που είχε σε σχέση με τους Πολωνούς προπονητές που είχαν περάσει από την εθνική…», τόνισε.

@Photo credits: Charlotte FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα