ΠΑΟΚ: Αποθέωση Σφιντέρσκι στην παρουσίαση του από την Charlotte FC (vid)

ΠΑΟΚ: Αποθέωση Σφιντέρσκι στην παρουσίαση του από την Charlotte FC (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αποθέωση Σφιντέρσκι στην παρουσίαση του από την Charlotte FC (vid)

bet365

Ο Κάροl Σφιντέρσκι είναι, πλέον παίκτης της Charlotte FC που τον παρουσίασε στο κοινό της νέας του ομάδας. Όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον Πολωνό πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Η χτεσινή μέρα ανήκε στον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός ανακοινώθηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, την Charlotte FC, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025 με οψιόν για ένα ακόμα χρόνο.

Ο 25χρονος φορ βρέθηκε στο «Bank of America Stadium» και παρουσιάστηκε στους φίλους της νέας ομάδας του, ενώ νωρίτερα ο ΠΑΟΚ τον είχε αποχαιρετίσει και ευχαριστήσει για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τρία χρόνια.

Οι Αμερικανοί βρήκαν και το νέο παρατσούκλι που θα συνοδεύει τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, αποκαλώντας τον στα social media «Mr. Playmaker», ενώ ο πρόεδρος, Νικ Κέλι, αποκάλυψε πως την περασμένη Κυριακή (23/1) και πριν υπογράψει με την Charlotte FC, ο Σφιντέρσκι επικύρωσε τη μεταγραφή του σβήνοντας μια γενέθλια τούρτα, που πάνω έφερε το σήμα της νέας ομάδας του!

@Photo credits: Charlotte FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα