ΟΦΗ: Παίρνει Μανδά στο πλαίσιο του deal για Ναμπί

Newsroom
ΟΦΗ: Παίρνει Μανδά στο πλαίσιο του deal για Ναμπί

bet365

Ο ΟΦΗ αναμένεται να αποκτήσει από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο του deal για την παραχώρηση του Αντίλ Ναμπί, τον 21 ετών τερματοφύλακα, Χρήστο Μανδά.

Ο Αντίλ Ναμπί είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ατρόμητο και να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ, στον οποίο εφέτος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Στο πλαίσιο του deal, η ομάδα του Ηρακλείου αναμένεται να αποκτήσει τον τερματοφύλακα Χρήστο Μανδά, ο οποίος εφέτος δεν έχει αγωνιστεί.

Πέρυσι έκανε 16 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τους Περιστεριώτες έχει κάνει 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Μανδάς είναι γεννημένος στις 17/09/2001 και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο ΟΦΗ θα είναι η δεύτερη ομάδα του σε επαγγελματικό επίπεδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα