Μια ανάσα από τον Ναμπί ο Ατρόμητος

Μάκης Σταθάτος
Μια ανάσα από τον Ναμπί ο Ατρόμητος

bet365

Ο Ατρόμητος βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντίλ Ναμπί από τον ΟΦΗ.

Ακόμα μια μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος με την απόκτηση του Αντίλ Ναμπί, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Ο 27χρονος επιθετικός μέσος δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε (9 ματς και 1 γκολ), καθώς ο Νίκος Νιόμπλιας συνήθως δεν παίζει με 10αρι και η ομάδα του Περιστερίου έχει κινηθεί για την απόκτησή του, με τον ΟΦΗ να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Τον Ιανουάριο του 2019, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ και δεν άργησε να δείξει την αξία του. Εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τρία γκολ και δύο ασίστ και το γκολ στις καθυστερήσεις του μπαράζ με τον Πλατανιά, που χάρισε στον ΟΦΗ την παραμονή μέσω των μπαράζ στην Super League. Την επόμενη σεζόν είχε 25 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ, στην χρονιά που ο ΟΦΗ τερμάτισε πέμπτος και πήρε την πρόκριση για την Ευρώπη μετά από 20 χρόνια.

Στην τρίτη σεζόν με την ομάδα της Κρήτης, ο Ναμπί αγωνίστηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Απόλλων Λεμεσού για το Europa League, όσο και στα πέντε από τα έξι πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ωστόσο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης υπέστη ρήξη χιαστού. Φέτος επανήλθε τον Οκτώβριο και μάλιστα η επιστροφή του συνδυάστηκε με ένα φανταστικό γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί και σε Γουέστ Μπρομ, Πιτέρμπορο, Νταντί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα