ΠΑΟΚ: Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με Σάρλοτ ο Σφιντέρσκι (pic)

ΠΑΟΚ: Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με Σάρλοτ ο Σφιντέρσκι (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με Σάρλοτ ο Σφιντέρσκι (pic)

bet365

Η Charlotte FC προαναγγείλει, μέσω των social media, την συμφωνία για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι, όπως σας ενημερώσαμε από χτες στο Gazzetta, βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Charlotte FC.

Ο Πολωνός επιθετικός θα αποτελεί τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή της «πρωτάρας» ομάδας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα του MLS, που βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προαναγγείλει την απόκτηση του.

Η Charlotte FC δημοσίευσε στα social media της ένα video, όπου ο Πολωνός ποδοσφαιριστής της, Γιαν Σομποτσίνσκι, μιλά μέσω βίντεο κλήσης με κάποιον συμπατριώτη του, και καλεί τους φίλους της ομάδας να μαντέψουν με ποιον συνομιλεί.

Η απάντηση είναι πολύ εύκολη και το μόνο που απομένει, πλέον, οι επίσημες ανακοινώσεις από την Charlotte FC και τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι το ύψος της οποίας θα φτάσει τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα