ΠΑΟΚ: Στη Σάρλοτ ο Σφιντέρσκι για τις υπογραφές (pic)

ΠΑΟΚ: Στη Σάρλοτ ο Σφιντέρσκι για τις υπογραφές (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στη Σάρλοτ ο Σφιντέρσκι για τις υπογραφές (pic)

bet365

Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου μέσα στις επόμενες ώρες να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στη Charlotte FC.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ταξίδεψε από την Πολωνία, όπου βρέθηκε μαζί με την οικογένεια του, με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Charlotte FC.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Τέιλορ Τουέλμαν, ο Πολωνός επιθετικός βρίσκεται στη Σάρλοτ και τελειώνει τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σφιντέρσκι θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, αντί 1,2 εκατομμυρίων το χρόνο, ως Designated Player (DP), μία από τις ειδικές κατηγορίες για όσους ποδοσφαιριστές αμείβονται, ετησίως, με περισσότερα από 650.000 δολάρια, ποσό το οποίο ορίζεται από τους κανονισμούς του MLS.

Ο μισθός του Πολωνού φορ τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή που θα υπάρχει στο ρόστερ της πρωτάρας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, Charlotte FC.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα