Χατζισαφί: Πέταξε για Ιράν μετά το αρνητικό τεστ

Χατζισαφί: Πέταξε για Ιράν μετά το αρνητικό τεστ

Newsroom
Χατζισαφί: Πέταξε για Ιράν μετά το αρνητικό τεστ

bet365

Στο Ιράν βρίσκεται ο Εχσάν Χατζισαφί προκειμένου να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που έδειξε το τεστ κορονοϊού.

Η ΑΕΚ θα χάσει τους Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μιλάντ Μοχαμαντί και Εχσάν Χατζισαφί λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική τους ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ιρανός στράικερ λόγω της κακοκαιρίας, χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο αεροδρόμιο κι έπειτα να πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στην πατρίδα του. Από την άλλη ο συμπατριώτης του Μιλάντ Μοχαμάντι επειδή είχε μαζί του τη γυναίκα του είχε επιλέξει άλλο εισιτήριο, κατάφερε να αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας (24/01) και πρόλαβε την ταλαιπωρία.

Οσον αφορά τον Εχσάν Χατζισαφί, ο Ιρανός είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και στη συνέχεια πάλευε να φτάσει κάπου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης Covid, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή αρνητικός. Τελικά το τεστ έγινε και τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά. Ετσι ο 31χρονος διεθνής αμυντικός πέταξε ήδη για την πατρίδα του, μετά το αίτημα της ομοσπονδίας του Ιράν προκειμένου να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα