ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί δεν πήγε στο Ιράν για την Εθνική του ομάδα

ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί δεν πήγε στο Ιράν για την Εθνική του ομάδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Χατζισαφί δεν πήγε στο Ιράν για την Εθνική του ομάδα

bet365

Ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας του Ιράν ανακοίνωσε πως ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ μένει στην Αθήνα και αποκλείεται από την αποστολή καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Η ΑΕΚ για τις επόμενες δέκα μέρες ήταν αναγκασμένη να χάσει τους τρεις Ιρανούς διεθνείς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μιλάντ Μοχαμαντί και Εχσάν Χατζισαφί λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική τους ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και οι τρεις θα έχαναν το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (το οποίο αναβλήθηκε) και τα ματς πρωταθλήματος με Βόλο και Άρη.

Όπως έγινε γνωστό από την Εθνική ομάδα του Ιράν το βράδυ της Δευτέρας όμως, ο Χατζισαφί δεν ταξίδεψε μαζί με τους Ανσαριφάρντ και Μοχαμαντί και μένει τελικώς εκτός αποστολής καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ήταν ένα από τα κρούσματα που είχαν εντοπιστεί στην ΑΕΚ στους ελέγχους της περασμένης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Εθνικής ομάδας του Ιράν, Μοϊτάμπα Κορσίντι με δηλώσεις του τόνισε: «Ο Εχσάν Χατζισαφί βρέθηκε θετικός στο τεστ που υποβλήθηκε και δεν θα τον έχουμε. Ο Εχσάν έκανε το τεστ στην Ελλάδα και επειδή ήταν θετικός δεν μπόρεσε να ταξιδέψει». Επίσης από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν έγινε γνωστό ότι εκτός από τον Χατζισαφί, δύο ακόμα παίκτες, οι Σαρντάρ Αζμούν και Αχμάντ Νουρολάχι βρέθηκαν κι αυτοί θετικοί στον κορονοϊό και δεν θα είναι διαθέσιμοι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα