Ο «Σβαρόφσκι» του ΠΑΟΚ γίνεται κάτοικος Βόρειας Καρολίνας

Ο «Σβαρόφσκι» του ΠΑΟΚ γίνεται κάτοικος Βόρειας Καρολίνας

Ο «Σβαρόφσκι» του ΠΑΟΚ γίνεται κάτοικος Βόρειας Καρολίνας

bet365

Προχωράει η διαπραγμάτευση του ΠΑΟΚ και του Ζοσέ Μπότο με τη νεοσύστατη ομάδα του MLS για την πώληση του Κάρολ Σφιντέρσκι, που αποχωρεί από την Τούμπα για να γίνει κάτοικος Βόρειας Καρολίνας.

Το θέμα του Κάρολ Σφιντέρσκι «έσκασε» απ’ το... πουθενά και μια νεοσύστατη ομάδα που θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα του MLS, όπως η Charlotte FC, έχει καταθέσει πρόταση πέντε εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

Ο… «Σβαρόφσκι», όπως ήταν τον «βάπτισαν» στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να γίνει κάτοικος Βόρειας Καρολίνας, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία.

Η ιδέα της συμμετοχής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών ιντριγκάρει τον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος είχε έρθει τέτοια εποχή πριν από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι και σήμερα ο Κάρολ Σφιντέρσκι αγωνίστηκε σε 134 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πέτυχε 35 γκολ, ενώ οι 16 εμφανίσεις και τα 6 γκολ με την εθνική Πολωνίας δίπλα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανέβασε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η ομάδα της Charlotte FC και ο Ισπανός προπονητής της, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, προχωρούν στον σχεδιασμό της νεοσύστατης ομάδας, που σε μια εβδομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Πρόσφατα υπέγραψε με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Κριστιάν «Τίτι» Ορτίθ, δανεικό από την Κλουμπ Τιχουάνα του Μεξικό, συζητάει με την D.C. United, για την απόκτηση του Πολ Αριόλα, ενώ έχει αποκτήσει έναν ακόμη Πολωνό ποδοσφαιριστή, τον Γιαν Σομποσίνσκι από την Λοτζ.

Στην Πολωνία η είδηση της πιθανής πώλησης του 24χρονου φορ «κυκλοφορεί» στα περισσότερα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας. Βλέπετε από το συγκεκριμένο deal θα βγει κερδισμένη και η Γιαγκελόνια που έχει διατηρήσει ένα 10% ως ποσοστό μεταπώλησης του Σφιντέρσκι όταν τον παραχωρούσε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019

Αμέσως μετά το τέλος του προημιτελικού με την ΑΕΚ τα νέα για την πρόταση της Charlotte FC έγιναν γνωστά στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Ο Σφιντέρσκι «χάθηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών και του Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή του στο αποψινό παιχνίδι ήταν η τελευταία με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα