«Ο Σεμέδο σχεδόν έκλεισε στην Πόρτο»

Κώστας Τόπας
«Ο Σεμέδο σχεδόν έκλεισε στην Πόρτο»

bet365

Θέμα ωρών θεωρούν οι Πορτογάλοι πως είναι η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, μιας και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η Πόρτο φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Σημερινό (24/01) δημοσίευμα της «Α Bola», το οποίο έχει ως τίτλο «Ο Ρούμπεν Σεμέδο σχεδόν έκλεισε», αναφέρει ότι η Πόρτο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος εντός της εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

«Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι "Δράκοι" όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1 εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα. Ο Ζόρζε Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε αυτή την εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα