AEK: Έτοιμη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και με επιστροφές για το διπλό

Δημήτρης Βέργος
AEK: Έτοιμη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και με επιστροφές για το διπλό

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Αργύρη Γιαννίκη μετά τους Στάνκοβιτς, Αραούχο και Άμραμπατ, να βλέπει και τον Σάκχοφ να προπονείται κανονικά.

Η ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη δίνει «τελικό» απέναντι στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή προέχει ο αυριανός (23/1 – 17:15) αγώνας στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Οι «πεταμένοι» βαθμοί στα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναιτωλικό στα οποία η Ένωση γνώρισε οδυνηρές ήττες που της στέρησαν τη δυνατότητα να βρίσκεται σήμερα ακόμα και στο -4 από την κορυφή προκάλεσαν μεγάλη απογοήτευση και ενόψει της πολύ σημαντικής ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ είναι επιβεβλημένο για τους κιτρινόμαυρους να πάρουν το διπλό.

Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα του Περιστερίου με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα, εκεί όπου το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Αργύρης Γιαννίκης, όπως ήταν αναμενόμενο φυσικά, μετράει επιστροφές σε σχέση με τις πάρα πολλές απουσίες βασικών παικτών με τις οποίες ταξίδεψε η ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι Στάνκοβιτς, Αραούχο και Άμραμπατ προπονούνται πλέον κανονικά (οι δύο τελευταίοι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα), ενώ στο πρόγραμμα του Σαββάτου μπήκε και ο Σάκχοφ. Έτσι τα προβλήματα περιορίζονται πλέον στους τρεις που νόσησαν από κορονοϊό τις προηγούμενες μέρες, ενώ βέβαια οι Λάτσι και Γαλανόπουλος συνέχισαν για ακόμα μια μέρα το ατομικό και το ειδικό πρόγραμμά τους αντίστοιχα. Ο Γιαννίκης δεν ανακοίνωσε πάντως αποστολή.

Όσον αφορά τον Αραούχο, έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και με δεδομένο του ότι ο Ανσαριφάρντ αναχωρεί από μεθαύριο για τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, ο Ιρανός φορ είναι πιθανό να διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μένει να φανεί και αν στα άκρα εκτός από τον «σίγουρο» Τσούμπερ παραμείνει και ο Λιβάι Γκαρσία καθώς και ο Άμραμπατ είχε το χτύπημα που τον ταλαιπωρούσε. Ο Στάνκοβιτς είναι στο 100% κάνοντας προπονήσεις όλη τη βδομάδα και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί ξανά την εστία της ΑΕΚ αν το επιλέξει ο Γιαννίκης.

Από εκεί και πέρα η λογική λέει πως ο Γέβτιτς θα διατηρηθεί σε ελεύθερο ρόλο μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στην Τούμπα, η αμυντική γραμμή των Μοχαμαντί, Τζαβέλλα, Μήτογλου και Ρότα πιθανότατα δεν θα έχει διαφοροποιήσεις, ενώ στον άξονα μπορεί ένας εκ των Σιμόες ή Σιμάνσκι να πάρει ανάσες και να μπει ο Λε Ταλέκ. Γενικότερα παρουσιάζει ενδιαφέρον η διαχείριση που θα κάνει το διάστημα που ακολουθεί ο Γιαννίκης, λαμβάνοντας υπόψιν τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται κάθε τρεις μέρες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα