ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επιθεώρησε τις εργασίες στο νέο γήπεδο ενώ αναμένεται να έχει επαφές με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με προπόνηση στις 17:00 στα Σπάτα. Εκεί βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος επιθεώρησε για μια ακόμα φορά τις εργασίες στο νέο γήπεδο που βρίσκονται πλέον στην τελική τους ευθεία.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης αναμένεται να έχει επαφές με τα στελέχη και τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ είναι πιθανό να μιλήσει και στους παίκτες. Άλλωστε η ΑΕΚ από βδομάδα αναμένεται να «τρέξει» τις εξελίξεις για την απόκτηση του χαφ που έχει ανάγκη.

Θυμίζουμε πως μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, ο Μελισσανίδης είχε κατέβει στα αποδυτήρια στου ΟΑΚΑ και είχε ρίξει «γκάζια» στους παίκτες για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα