Παναθηναϊκός: Τα 58 ματς του Βιτάλ, η διαχείριση και οι προσδοκίες

Παναθηναϊκός: Τα 58 ματς του Βιτάλ, η διαχείριση και οι προσδοκίες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα 58 ματς του Βιτάλ, η διαχείριση και οι προσδοκίες

bet365

Οι non stop συμμετοχές του Βραζιλιάνου το 2021, η ειδική διαχείρισή του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η ελπίδα να εμφανιστεί και πάλι ο Βιτάλ που «συστήθηκε» στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Το ξεκίνημά του με την φανέλα του Παναθηναϊκού; Εντυπωσιακό. Οι προσδοκίες που «γέννησε»; Στον... θεό. Η συνέχεια; Κάτω του μετρίου. Ο Ματέους Βιτάλ «συστήθηκε» στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Οι εμφανίσεις του Βραζιλιάνου εξτρέμ δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με την έναρξη της σεζόν και επί της ουσίας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την διαφορά στο «τριφύλλι». Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής ή πως στο υπόλοιπο της σεζόν δεν μπορεί να... επιστρέψει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι σημαντικό για τον Βιτάλ, πέρα φυσικά από την αξία της προσαρμογής σε ένα νέο περιβάλλον.

δαζ

O 23χρόνος άσος μέσα στο 2021 αγωνίστηκε σε 58 αναμετρήσεις! Aπό τις 14 Ιανουαρίου του προηγούμενου έτους παίζει ασταμάτητα. To μοναδικό διάστημα που έμεινε εκτός ήταν από τον Μάρτιο και για περίπου 40 ημέρες λόγω αρθοσκόπησης. Ήταν, λοιπόν, λογικό κι επόμενο να βγάλει κούραση, να μην έχει την ενέργεια και την φρεσκάδα που έπρεπε. Για άνθρωπο μιλάμε όχι για ρομπότ.

Το τελευταίο δίμηνο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του έκαναν ειδική διαχείριση στον ποδοσφαιριστή, τόσο στα προπονητικά όσο και στα αγωνιστικά φορτία που λάμβανε το σώμα του. Ένα πρόγραμμα με στόχο να «καθαρίσει» το κορμί αλλά και το μυαλό του παίκτη και να παρουσιαστεί το 2022 εντελώς διαφορετικός. Στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε ενώ στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας σκόραρε δύο γκολ, τα πρώτα του σε ροή αγώνα στην Ελλάδα.

Οι προσδοκίες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό για τον Βιτάλ παραμένουν μεγάλες και οι δύο τελευταίες παρουσίες του, δημιουργούν την ελπίδα της επιστροφής σε όσα μας είχε δείξει στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα