ΠΑΟΚ: Η Εουπεν ανακοίνωσε το δανεισμό του Κωνσταντέλια (pic)

ΠΑΟΚ: Η Εουπεν ανακοίνωσε το δανεισμό του Κωνσταντέλια (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η Εουπεν ανακοίνωσε το δανεισμό του Κωνσταντέλια (pic)

bet365

Παίκτης της Έουπεν είναι μέχρι το καλοκαίρι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες.

Η Έουπεν καλωσόρισε στις τάξεις της τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος θα αγωνίζεται το επόμενο εξάμηνο με τη φανέλα της στο βελγικό πρωτάθλημα.

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μέσα από τον δανεισμό του 18χρονου μεσοεπιθετικού είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής, να ζήσει νέες καταστάσεις μακριά από την Ελλάδα και να επιστρέψει το καλοκαίρι πιο έτοιμος με περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις.

Η βελγική ομάδα μαζί με τον δανεισμό του Κωνσταντέλια ανακοίνωσε και την απόκτηση του 19χρονου Τέντι Αλό από την Παρί Σεν Ζερμέν.

@Photo credits: KAS Eupen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα