ΠΑΟΚ: Σκέψεις δανεισμού του Κωνσταντέλια στο Βέλγιο

ΠΑΟΚ: Σκέψεις δανεισμού του Κωνσταντέλια στο Βέλγιο

ΠΑΟΚ: Σκέψεις δανεισμού του Κωνσταντέλια στο Βέλγιο

bet365

Στον ΠΑΟΚ κάνουν σοβαρές σκέψεις να παραχωρήσουν δανεικό για τους επόμενους έξι μήνες τον Γιάννη Κωνσταντέλια στην Έουπεν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η Jupiler Pro League, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο επόμενος σταθμός για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς ο ΠΑΟΚ συζητάει με ομάδα από το Βέλγιο προκειμένου να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, να βρει χρόνο συμμετοχής και να πάρει παιχνίδια σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μέχρι σήμερα ο νεαρός διεθνής άσος του «Δικεφάλου», το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024, έχει «γράψει» μόλις 44 λεπτά στο γήπεδο στις 4 ολιγόλεπτες συμμετοχές του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα σε Superleague Interwetten και Europa Conference League.

Ο Κωνσταντέλιας δείχνει να είναι θετικός στην προοπτική της μετακίνησής του σε μια από τις μικρομεσαίες ομάδες, όπως είναι η Εουπεν, του βελγικού πρωταθλήματος μέχρι το καλοκαίρι, ενώ από τον ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαριστεί πως δεν υπάρχει περίπτωση στο συμβόλαιο δανεισμού του να μπει ρήτρα, καθώς υπολογίζουν και ποντάρουν πολλά στον 18χρονο ποδοσφαιριστή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα