Παναθηναϊκός: Έκλεισε την αρνητική παρένθεση στο Κύπελλο

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την αρνητική παρένθεση στο Κύπελλο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έκλεισε την αρνητική παρένθεση στο Κύπελλο

bet365

Ο Παναθηναϊκός τσέκαρε το εισιτήριό του για τους «4» του Κυπέλλου και επιστρέφει στα ημιτελικά του θεσμού μετά το 2017 και τέσσερις οδυνηρούς αποκλεισμούς.

Υποχρέωση του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η φετινή έκδοση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι αντιμετωπίζει τον θεσμό με την προσοχή και την σημασία που του πρέπει και το «τριφύλλι» βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά το 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Λεωφόρο. Ο επαναληπτικός έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και οι «πράσινοι» περιμένουν τον αντίπαλο που θα προκύψει από το ζευγάρι του Άρη με την Λαμία.

Το «τριφύλλι», παράλληλα, βάζει τέλος και σε ένα αρνητικό σερί πενταετίας, μιας και επιστρέφει στα ημιτελικά του θεσμού μετά το 2017, όταν και είχε αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ μετά το 4-0 στη Τούμπα(2-0 το πρώτο ματς στη Λεωφόρο) με την αλήστου μνήμης διαιτησία του Γιώργου Κύζα.

Από εκείνη την σεζόν και έπειτα, ο Παναθηναϊκός είχε μόνο αποτυχίες και αποκλεισμούς στην αρχή του Κυπέλλου ή σχετικά νωρίς. Την σεζόν 2017-2018 αποκλείστηκε από την Λαμία στη τρίτη φάση της διοργάνωσης. Το 2018-2019 πάλι από την Λαμία, αυτή την φορά στους 16. Το 19-20 στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο ενώ πέρσι(20-21) και ενώ μπήκε... απευθείας στα προημιτελικά, αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με δύο ήττες!

Φέτος για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, το σύνολο του Γιοβάνοβιτς πέταξε εκτός τον Ατρόμητο(1-0) σε μονό παιχνίδι στο Περιστέρι, τον Βόλο σε διπλές αναμετρήσεις(2-1, 0-0) και μετά την τεσσάρα στην Αναγέννηση βλέπει πιο ανοιχτό από πότε τον δρόμο προς τον τελικό και την διεκδίκηση ενός τροπαίου μετά το 2014!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα