ΠΑΟΚ: Η Μορεϊρένσε βρήκε τον αντί-Σοάρες

ΠΑΟΚ: Η Μορεϊρένσε βρήκε τον αντί-Σοάρες

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η Μορεϊρένσε βρήκε τον αντί-Σοάρες

bet365

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Μορεϊρένσε για τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του και περιμένει το «πράσινο φως» για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα της απόκτησης του Φιλίπε Σοάρες παραμένει ψηλά στην ατζέντα του Ζοσέ Μπότο, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να συνεχίζει τις επαφές με τη διοίκηση της Μορεϊρένσε για τους όρους της μεταγραφής.

Ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να ρίξει το τελικό ποσό της μεταγραφής του 22χρονου χαφ κάτω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ, που αρχικά ζήτησαν οι Πορτογάλοι, έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή, που ετοιμάζει τις βαλίτσες του και θέλει να έρθει στην Ελλάδα, όπου από το καλοκαίρι αγωνίζεται κι ο αδερφός του, Άλεξ Σοάρες, με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλου.

Ο μυϊκός τραυματισμός, που τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Μπενφίκα (1-1) στο «Ντα Λουζ», δεν είναι σοβαρός και ο Σοάρες έχει μπει ξανά στις προπονήσεις της Μορεϊρένσε, που το ίδιο διάστημα έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Σαραγόσα για την απόκτηση του Νιγηριανού μέσου, Τζέιμς Ιγκμπεκέμε, που θέλουν να τον πάρουν με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι πως έχουμε μπει στην τελική ευθεία της συγκεκριμένης μεταγραφής υπόθεσης, που αποκάλυψε το Gazzetta, με τους «ασπρόμαυρους» να περιμένουν μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας τον 22χρονο ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα