Αλεξ Σοάρες: «Ιδανική προοπτική ο ΠΑΟΚ για τον Φιλίπε»

Newsroom
Αλεξ Σοάρες: «Ιδανική προοπτική ο ΠΑΟΚ για τον Φιλίπε»

bet365

Ο 30χρονος μέσος του ΝΠΣ Βόλου αναφέρθηκε στην προοπτική της μεταγραφής του αδερφού του, Φιλίπε Σοάρες, από τη Μορεϊρένσε στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει επικεντρώσει όλο το ενδιαφέρον του στο «διαμάντι» της Μορεϊρένσε, Φιλίπε Σοάρες, με τις ημέρες που θα ακολουθήσουν να φαντάζουν καθοριστικές για την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Έτσι δεν αποκλείεται τα δύο αδέρφια να παίζουν σε λίγο καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ο μεγάλος αδερφός της οικογενείας, Αλεξ, αγωνίζεται από το καλοκαίρι στον Βόλο. Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πιθανότητα μεταγραφής του αδερφού του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πότε θα έρθει ο αδερφός του στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω πότε θα έρθει. Μιλήσαμε αρκετά. Θα είναι μια καλή προοπτική για εκείνον το να έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για το τι σκέφτεται για το μέλλον του ο Φιλίπε: «Δεν ήταν σίγουρος για το τι θα γίνει. Ήθελε να εξετάσει όλες τις προοπτικές και δεν μου απάντησε με σιγουριά».

Για το λόγο που δεν βρισκόταν στην αποστολή ο Φιλίπε: «Είχε ένα μικρό τραυματισμό και για αυτό δεν ήταν στην αποστολή. Δεν είναι κάτι σοβαρό, η κατάσταση του πλέον, είναι καλή και μπορεί να συμμετέχει κανονικά».

Για το τι είπε στον αδερφό του για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω ειλικρινά ποια θα είναι η εξέλιξη. Διαβάζω και εγώ από τον τύπο τι συμβαίνει. Όταν μιλήσαμε, του είπα ότι είναι μια ιδανική προοπτική καθώς ο ΠΑΟΚ είναι ένα καλό κλαμπ και θα του προσφέρει ό,τι χρειάζεται για να κάνει μια καριέρα. Δεν έχω προγραμματίσει να μιλήσω μαζί του. Περιμένω τις εξελίξεις. Όταν θα υπάρχει κάτι σίγουρο, θα μπορέσω να το πω».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα