ΑΕΚ: Ο Αραούχο δεν είναι ακόμα έτοιμος, παραμένουν οι ενοχλήσεις

ΑΕΚ: Ο Αραούχο δεν είναι ακόμα έτοιμος, παραμένουν οι ενοχλήσεις

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Αραούχο δεν είναι ακόμα έτοιμος, παραμένουν οι ενοχλήσεις

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στη μέση όταν ανεβάζει ρυθμούς και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ του συνέστησε να συνεχίσει ατομικό.

Το μοναδικό ουσιαστικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ, πέρα από τον μακροχρόνια απόντα Κώστα Γαλανόπουλο, είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τη Λαμία λόγω των μυϊκών σπασμών που αισθανόταν στη μέση.

Ο Αργεντινός επιθετικός παρότι ένιωθε καλύτερα τελευταία, δεν είχε κανέναν λόγο να ρισκάρει από τη στιγμή που αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Υπολογιζόταν πάντως πως μέχρι την Τετάρτη θα επέστρεφε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ωστόσο, τόσο στη χθεσινή, όσο και στη σημερινή προπόνηση ο «Τσίνο» συνέχισε ατομικό πρόγραμμα καθώς όταν ανεβάζει ρυθμούς νιώθει ξανά ενοχλήσεις στη μέση του.

Τον Αραούχο «τσέκαρε» σήμερα και ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου, ο οποίος του συνέστησε να παραμείνει ακόμα σε χαλαρούς ρυθμούς συνεχίζοντας ατομικό. Κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς έχει χάσει αρκετό αριθμό κανονικών προπονήσεων. Θυμίζουμε ότι από την κυριακάτικη αναμέτρηση δεδομένα εκτός είναι ο τιμωρημένος Ντάμιαν Σιμάνσκι. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα