Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό στάτους του Λούκας Σίλβα

Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό στάτους του Λούκας Σίλβα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό στάτους του Λούκας Σίλβα

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta όσα ισχύουν σχετικά με τον Βραζιλιάνο μέσο της Γκρέμιο και τον Παναθηναϊκό αλλά και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Το βράδυ της Δευτέρας βραζιλιάνικο δημοσίευμα έφερε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, την περίπτωση του 28χρονου μέσου της Γκρέμιο, Λούκας Σίλβα, για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ.

Το ρεπορτάζ από την χώρα του καφέ αναφέρει πως το Τριφύλλι συλλέγει πληροφορίες για την απόκτηση του έμπειρου χαφ, ωστόσο, τα πράγματα για την ώρα δεν είναι τόσο προχωρημένα. Ο Σίλβα έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ως μια εφικτή περίπτωση για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Μέχρι εκεί. Προτάθηκε από ατζέντη και βρίσκεται μέσα σε μια πολύ μεγάλη λίστα παικτών, τους οποίους τσεκάρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του.

Από κει και πέρα, το Gazzetta μέσω του Δημήτρη Σαμόλη επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της Γκρέμιο, Ντένις Αμπραχάο, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

᾽᾽Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν από τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Λούκας Σίλβα και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που δεν είναι υπό παραχώρηση, δεν διαπραγματευόμαστε την πώλησή του᾽᾽.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα