«Ο Παναθηναϊκός 'ρώτησε' για τον Σίλβα» (vid)

«Ο Παναθηναϊκός 'ρώτησε' για τον Σίλβα» (vid)

Newsroom
«Ο Παναθηναϊκός 'ρώτησε' για τον Σίλβα» (vid)

bet365

Στη Βραζιλία μετέδωσαν πως το «τριφύλλι» χτύπησε την... πόρτα της Γκρέμιο για να ενημερωθεί εάν και με τι αντίτιμο παραχωρείται ο 28χρονος κεντρικός χαφ.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» του Παναθηναϊκού έβαλε τον Λούκας Σίλβα το «TNT Sports» της Βραζιλίας, οπότε και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του. Οπως μετέδωσε σχετικά το «τριφύλλι» ρώτησε την Γκρέμιο που ανήκει ο 28χρονος κεντρικός χαφ εάν και με ποιες προϋποθέσεις παραχωρείται, χωρίς ωστόσο να κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Σίλβα είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της Κρουζέιρο και το 2014 βρέθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι ενός ποσού που υπολογίζονταν τότε στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στους «μερένγκες» έμεινε μια σεζόν και έπαιξε σε 9 παιχνίδια τους, ενώ την επομένη παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαρσέιγ. Το 2016 επέστρεψε στη χώρα του αρχικά για την Κρουζέιρο ως δανεικός και το 2020 πήγε σαν ελεύθερος στη Γκρέμιο, όπου την τελευταία διετία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και μετρά 103 συμμετοχές και 4 γκολ.

«Περισσότερο» ανασταλτικός μέσος, είναι διεθνής με την U23 της «Σελεσάο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα