Μπασέδας στο Gazzetta: «Περιμένουμε τον Ινσούα να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Μπασέδας στο Gazzetta: «Περιμένουμε τον Ινσούα να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
Μπασέδας στο Gazzetta: «Περιμένουμε τον Ινσούα να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Βέλεζ Σάρσφιλντ μιλάει στο Gazzetta για το σημείο που βρίσκεται η υπόθεση του Αργεντινού μπακ της ΑΕΚ για την ομάδα του.

Πέρα από το κομμάτι των προσθηκών, με τον χαφ να αποτελεί προτεραιότητα αλλά να μην παρατηρείται κάποια ουσιαστική εξέλιξη, στην ΑΕΚ και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων παικτών που δεν υπολογίζονται είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που διανύουμε. Ο Όλεγκ Νταντσένκο φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του στη Ζόρια, ενώ αναζητείται λύση και με τις περιπτώσεις των Εμανουέλ Ινσούα και Μιχάλη Μπακάκη. Μάλιστα, αν η ΑΕΚ καταφέρει και απεμπλακεί από τα συμβόλαια και των τριών, τότε από τις απολαβές τους θα έχει εξασφαλίσει συνολικά ένα ποσό γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.

Για την περίπτωση του Ινσούα, που αποτελεί ένα σημαντικό «αγκάθι» καθώς διαθέτει συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ ετησίως ως το 2023, την εβδομάδα που μας πέρασε μέσω Αργεντινής έγινε γνωστό ότι έχει προφορική συμφωνία με τη Βέλεζ Σάρσφιλντ και πως ο ίδιος θα αναλάμβανε να φτάσει σε λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Ο 30χρονος Αργεντινός μπακ ψαχνόταν άλλωστε να παραμείνει στην πατρίδα του και ειδικότερα στο Μπουένος Αϊρες.

Το Gazzetta ήρθε σε επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Βέλεζ Σάρσφιλντ, τον Κριστιάν Μπασέδας, ο οποίος μίλησε για το σημείο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση του Ινσούα για την ομάδα του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πώς προέκυψε το ενδιαφέρον για τον παίκτη, σε μια συνάντηση που είχε τόσο με τον ίδιο όσο και με τον αδερφό του στην Αργεντινή τον Δεκέμβριο.

«Όταν τα αδέρφια Ινσούα έφυγαν από την Αλδοσίβι, αυτός που ήταν ελεύθερος ήταν ο Εμιλιάνο. Συναντήθηκα και με τους δύο μαζί, αλλά τελικά ανανεώσαμε με τον Λαουτάρο Ζιανέτι, τον κεντρικό μας αμυντικό. Έτσι προέκυψε η πιθανότητα του Εμανουέλ», ανέφερε αρχικά.

Ο Μπασέδας εξήγησε στο Gazzetta ότι το θέμα δεν είχε «τρέξει» τις προηγούμενες μέρες καθώς ο Ινσούα δεν έφτανε σε συμφωνία για να αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ. Είναι προφανώς καθαρά θέμα του παίκτη, αλλά και η Βέλεζ Σάρσφιλντ δεν μπορεί να τον περιμένει... αιώνια. Γι' αυτό στον αργεντίνικο σύλλογο έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν και εναλλακτικές αριστερών μπακ, αισιοδοξώντας πάντως για την υπόθεση.

«Ήξερα ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Συνεπώς αν δεν έλυνε το συμβόλαιό του δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Αυτό περιμένουμε. Γι' αυτό είναι στάσιμο το θέμα. Λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση, ψάχνουμε και εναλλακτικές λύσεις, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί», υπογράμμισε ο Μπασέδας, προσθέτοντας:

«Έπειτα από εκείνη τη συνάντηση, είχαμε κανονίσει να μιλήσουμε ξανά με τον Εμανουέλ, με την προϋπόθεση βέβαια να έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Πλέον αναμένουμε τις εξελίξεις που θα υπάρξουν πάνω σε αυτό και τι κατάληξη θα έχει η ιστορία».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα