ΑΕΚ: Ο Ινσούα συμφώνησε με τη Βελέζ Σάρσφιλντ και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος

ΑΕΚ: Ο Ινσούα συμφώνησε με τη Βελέζ Σάρσφιλντ και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Ινσούα συμφώνησε με τη Βελέζ Σάρσφιλντ και προσπαθεί να μείνει ελεύθερος

bet365

Λύση φαίνεται πως βρίσκεται για την ΑΕΚ με τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο 30χρονος μπακ έφτασε σε συμφωνία με τη Βελέζ Σάρσφιλντ και όπως λένε στην Αργεντινή επιδιώκει να πάρει την ελευθέρας του από την Ένωση.

Ένα από τα συμβόλαια τα οποία ήθελε να «ξεφορτωθεί» η ΑΕΚ τον Ιανουάριο ήταν αυτό του Εμάνουελ Ινσούα. Ο δανεισμός του 30χρονου Αργεντινού μπακ στην Αλδοσίβι έληξε και ο παίκτης θα έπρεπε να επιστρέψει στην Ένωση (όπου δεν υπολογιζόταν), έχοντας συμβόλαιο ως το 2023 με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ.

Η πλευρά του Ινσούα «ψαχνόταν» να παραμείνει στην Αργεντινή και η λύση φαίνεται μάλλον να βρίσκεται εκεί καθώς ο 30χρονος αριστερός μπακ έφτασε σε συμφωνία με τη Βελέζ Σάρσφιλντ. Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, το μόνο που απομένει πλέον είναι ο Ινσούα να πάρει την ελευθέρας του από την ΑΕΚ (κάτι που θα επιδιώξει ο ίδιος) για να υπογράψει έπειτα στη Βελέζ.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ανοίγει ο δρόμος για να βρεθεί οριστικά λύση στο θέμα του Ινσούα και αν επιτευχθεί συμφωνία για να αποχωρήσει, τότε η ΑΕΚ θα έχει καταφέρει να απεμπλακεί από ένα σημαντικό συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν βρισκόταν στα πλάνα της.

Στην ίδια κατηγορία θυμίζουμε πως ανήκουν τόσο ο Όλεγκ Νταντσένκο όσο και ο Μιχάλης Μπακάκης, με τον πρώτο να βρίσκεται σε επαφές με ρωσικές και ουκρανικές ομάδες και να υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα και αυτός θα καταφέρει να βρει τρόπο για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα