Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε Γιαννιώτα, Γιακιμόφσκι, Ρόγκνε και Σίγκνεβιτς

Newsroom
Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε Γιαννιώτα, Γιακιμόφσκι, Ρόγκνε και Σίγκνεβιτς

bet365

Τις τέσσερις κλεισμένες του μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, με τους Γιαννιώτα, Γιακιμόφσκι, Ρόγκνε και Σίγκνεβιτς να αποτελούν παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Σε ενίσχυση του ρόστερ του με τέσσερις ποδοσφαιριστές θα προχωρούσε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς και οι τέσσερις ήταν κλεισμένοι από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Πρόκειται για τον Βορειομακεδόνα αριστερό μπακ, Νίκολα Γιακιμόφσκι, για τον Νορβηγό στόπερ Τόμας Ρόγκνε, για τον Λευκορώσο επιθετικό, Νικολάι Σίγκνεβιτς και για τον Έλληνα εξτρέμ Γιάννη Γιαννιώτα.

Όλοι τους ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή τους:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του αριστερού μπακ – χαφ, Nikola Jakimovski από τη Βόρεια Μακεδονία, του κεντρικού αμυντικού, Thomas Pauck Rogne από τη Νορβηγία, του επιθετικού Mikalai Sihnevich από τη Λευκορωσία και του ακραίου επιθετικού Γιάννη Γιαννιώτα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα