Απόλλων Σμύρνης: «Μετρά» ήδη 4 προσθήκες και πάει για μία ακόμη

Γιώργος Ντυμένος
 Απόλλων Σμύρνης: «Μετρά» ήδη 4 προσθήκες και πάει για μία ακόμη

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει ήδη ουσιαστικά αποκτήσει αριστερό μπακ, στόπερ, εξτρέμ, φορ και απομένει, τουλάχιστον, ακόμη ένας «νέος» στο δημιουργικό κομμάτι του άξονα.

Από τις ομάδες που έχουν δραστηριοποιηθεί πολύ στο μεταγραφικό παζάρι πριν καν ξεκινήσει επίσημα είναι ο Απόλλων Σμύρνης, που ναι μεν δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάποια χειμερινή του μεταγραφή αλλά μετρά ήδη 4 «νέα πρόσωπα».

Πιο συγκεκριμένα κατά χρονική σειρά άφιξης στην Αθήνα τους Νίκολα Γιακιμόφσκι, Τόμας Ρόνγκε, Γιάννη Γιαννιώτα και Νικολαϊ Σίγκνεβιτς, οι οποίοι θα υπολογίζονται από την Πρωτοχρονιά και έπειτα, εκτός και αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο στο... παρά μισό (από τη στιγμή που δεν έχει επισημοποιηθεί η προσθήκη τους).

Ετσι στη Ριζούπολη ενισχύθηκαν στο αριστερό άκρο της άμυνας, τα στόπερ, τα άκρα και στα φορ αντίστοιχα, ενώ φαίνεται πως θα γίνει κίνηση και για έναν παίκτη στον άξονα, με περισσότερο δημιουργικά χαρακτηριστικά.

Αυτόματα θα υπάρξουν μίνιμουμ 5 προσθήκες και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αλλάξει πολύ ενόψει της νέας σεζόν.


ΟΙ «ΝΕΟΙ» ΤΗΣ «ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ»
....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα