Στην Ελλάδα ο Τόμας Ρόγκνε για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Newsroom
Στην Ελλάδα ο Τόμας Ρόγκνε για τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Νορβηγία αναμένεται να υπογράψει άμεσα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Τόμας Ρόγκνε φαίνεται πως θα αποτελέσει την 2η χειμερινή προσθήκη του Απόλλωνα Σμύρνης (έχει προηγηθεί ο μπακ Νίκολα Γιακιμόφσκι) και ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του.


Ο 31χρονος στόπερ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λεχ Πόζναν όπου και αγωνίζονταν από το 2017 (75 ματς/4 γκολ), ενώ πριν βρεθεί στην Πολωνία έπαιζε μεταξύ άλλων στη Σέλτικ. Με την ομάδα της Σκωτίας κατέκτησε 2 πρωταθλήματα από το 2009 μέχρι το 2013 όπου και ήταν στο Celtic Park.


Με θητεία ακόμη σε Γουίγκαν, Γκέτεμποργκ και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο ύψους 1.93 κεντρικός αμυντικός θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τότε θα γίνει κάτοικος Ριζούπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα