Αναβάλλεται το ματς του Ατρομήτου με τον Βόλο, στον «αέρα» και αυτό με τον Άρη

Newsroom
Αναβάλλεται το ματς του Ατρομήτου με τον Βόλο, στον «αέρα» και αυτό με τον Άρη

bet365

Προς αναβολή οδεύει η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Βόλο, μετά το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες έφτασαν τα 11 κρούσματα κορονοϊού.

Η μετάλλαξη Όμικρον συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις ομάδες της Super League Interwetten, οι οποίες καθημερινά ανακοινώνουν κρούσματα στο εσωτερικό τους.

Αυτή τη φορά ο Ατρόμητος, γνωστοποίησε ότι τα κρούσματα έφτασαν τα 11 στο σύνολο, εκ των οποίων τα δέκα είναι ποδοσφαιριστών

Ετσι αναμέτρηση με τον Βόλο (05/01, 17:15) οδηγείται σε αναβολή, μιας και με βάση το πρωτόκολλο της διοργανώτριας Αρχής για την αναβολή ενός αγώνα χρειάζεται να εντοπιστούν εφτά ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν από τον αγώνα (αθροιστικά).

Το μόνο που απομένει για την αναβολή του αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας, είναι η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας. Συν τοις άλλοις στον Ατρόμητο αναστέλλονται και οι προπονήσεις για πέντε ημέρες, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην πραγματοποιηθεί ούτε το ματς με τον Αρη την Κυριακή (09/01, 15:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα