Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΕΚ

Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην ΑΕΚ

bet365

Τρεις παίκτες της ΑΕΚ και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό έπειτα από τα νέα τεστ που έλαβαν χώρα την Παρασκευή στα Σπάτα. Όλοι τους έχουν απομονωθεί.

Από την Τρίτη, όταν και οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις στα Σπάτα μετά τα Χριστούγεννα, δεν είχε προκύψει κάποιο κρούσμα κορονοϊού, ο οποίος βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είχαν απομονωθεί κάποιοι παίκτες που είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα για προληπτικούς λόγους ενώ τα τεστ ανίχνευσης θα ήταν συνεχόμενα εξαιτίας της κατάστασης.

Τελικώς η ΑΕΚ δεν τη... γλίτωσε, όπως και οι περισσότερες ομάδες. Το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα οι κιτρινόμαυροι πέρασαν από νέους ελέγχους, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν τέσσερα κρούσματα κορονοϊού.

Τα τρία αφορούν ποδοσφαιριστές, ενώ ο τέταρτος θετικός είναι μέλος του σταφ, όπως ενημέρωσε η Ένωση. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο και τα τέσσερα κρούσματα έχουν ήδη μπει σε καραντίνα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στις 17:00 και η ελπίδα όλων είναι να μην προκύψουν άλλα κρούσματα στους επόμενους ελέγχους που θα ακολουθήσουν ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία στις 5 Ιανουαρίου. Στην προπόνηση της Παρασκευής, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά τους προγράμματα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα