Σε καραντίνα δύο παίκτες της ΑΕΚ

Σε καραντίνα δύο παίκτες της ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Σε καραντίνα δύο παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Παρά τα αρνητικά τεστ όλων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, δύο από αυτούς μπήκαν σε καραντίνα καθώς ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Ο εφιάλτης του κορονοϊού ταλαιπωρεί όλες τις ομάδες. Στην ΑΕΚ οι παίκτες επέστρεψαν από την Τρίτη στις προπονήσεις, έχοντας όλοι δώσει αρνητικό δείγμα στα τεστ για τον κορονοϊό. Κάτι που έφερε ανακούφιση στους κιτρινόμαυρους. Την Τετάρτη, ωστόσο, δύο από τους ποδοσφαιριστές μπήκαν σε καραντίνα και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση...

Ο λόγος ήταν ότι οι δύο αυτοί παίκτες ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Έτσι απομονώθηκαν για παν ενδεχόμενο και θα υποβληθούν σε νέους ελέγχους. Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα πρόληψης για τυχόν κρούσματα, ενώ τα τεστ θα είναι περισσότερα και συνεχόμενα, πέρα από τα υποχρεωτικά που γίνονται μεταξύ των αγώνων λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ακόμα και σήμερα κάποιοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που είχαν μια μικρή υποψία προχώρησαν σε επαναληπτικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά.

Στην προπόνηση ο Αργύρης Γιαννίκης δεν είχε κάποιο νεότερο, με τους Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλο να συνεχίζουν τα ειδικά προγράμματά τους. Από χθες προπονούνται άλλωστε κανονικά οι Σιμόες, Σιμάνσκι και Βράνιες, που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμών πριν τη διακοπή των προπονήσεων για τα Χριστούγεννα. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Πέμπτης στις 11:00.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα