Παναθηναϊκός: Οι Ισπανοί που βρήκαν τον εαυτό τους με τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Οι Ισπανοί που βρήκαν τον εαυτό τους με τον Γιοβάνοβιτς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι Ισπανοί που βρήκαν τον εαυτό τους με τον Γιοβάνοβιτς

bet365

Καρλίτος, Χουάνκαρ και Αϊτόρ είναι σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι και αυτό πιστώνεται στη δουλειά και την διαχείριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Από τις προγραμματικές του δηλώσεις ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε κάνει ξεκάθαρο, ως σοβαρός άνθρωπος του ποδοσφαίρου, το εξής: Θα αξιολογούσε όλο το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και θα προσπαθούσε να πάρει το καλύτερο δυνατό από κάθε ποδοσφαιριστή που θα αποφάσιζε πως είχε θέση στο ρόστερ.

Όπως οφείλει κάθε καλός τεχνικός να πράξει, σεβόμενος την διαδικασία και τον σύλλογο. Η περσινή σεζόν και το γεγονός πως το «τριφύλλι» δεν ήταν ομάδα και κατέθετε στο χορτάρι ένα άθλιο ποδόσφαιρο, δημιούργησε εσφαλμένες εντυπώσεις για αρκετούς από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι του 2020 και η δουλειά του Σέρβου τεχνικού ήρθε να αναδείξει στην επιφάνεια την πραγματικότητα. Μέχρι στιγμής, απόλυτα κερδισμένοι από την διαδικασία προόδου του συνόλου είναι, μεταξύ άλλων, τρεις Ισπανοί. Ο Καρλίτος, ο Χουάνκαρ και ο Αϊτόρ.

ddddxxxx

  • Ο «Τσάρλι» είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 9 γκολ ενώ έχει σκοράρει και 1 στο Κύπελλο. Ο Ισπανός φορ δείχνει το αγωνιστικό πρόσωπο που τον έκανε «διάσημο» στην Πολωνία και το κυριότερο; Έχει αλλάξει την νοοτροπία που έδειχνε πέρσι, δουλεύει πολύ περισσότερο, προσπαθεί να βοηθά την ομάδα του και σε άλλους τομείς πέρα από το σκοράρισμα και είτε αγωνίζεται ως ελεύθερος είτε ως καθαρός σέντερ φορ, αποδεικνύει την εκτελεστική του δεινότητα.
  • Ο Χουάνκαρ και ενώ αποκτήθηκε ως φύσει επιθετικός μπακ, αναγκάστηκε να παίζει με την αναχρονιστική φιλοσοφία του Λάλζο Μπόλονι και σπάνια να ανεβαίνει προς το επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Η ποδοσφαιρική κανονικότητα επέστρεψε στο «τριφύλλι» και ο Ίβηρας ακραίος αμυντικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του φετινού πρωταθλήματος, αν όχι ο καλύτερος. Ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι είναι εξαιρετικός ενώ και ανασταλτικά δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
  • O Aϊτόρ από φευγάτος το καλοκαίρι, κατάφερε τον τελευταίο μήνα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του προπονητή και να γίνει βασικός, έχοντας παράλληλα και καλή απόδοση. Το θέμα του 24χρονου εξτρέμ έχει να κάνει με τον ρυθμό, την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία του. Όσο πιο σημαντικός νιώθει, τόσο περισσότερα όμορφα πράγματα θα βγάζει πάνω στο χορτάρι. Ο Γιοβάνοβιτς το ξέρει αυτό και κερδίζει πράγματα από έναν παίκτη που ήθελε να φύγει... τρέχοντας μετά την περσινή σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα