Οι «Έλληνες» του Κόπα Άφρικα

Δημήτρης Τομαράς
Οι «Έλληνες» του Κόπα Άφρικα

bet365

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει και σε αυτό το Κόπα Άφρικα την εκπροσώπησή του και μάλιστα σε επτά Εθνικές ομάδες στο σύνολο.

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με το Κόπα Άφρικα παρά το γεγονός ότι παίκτες όπως οι Ουσεϊνού Μπα, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί δεν βρέθηκαν στις τελικές επιλογές των Εθνικών τους ομάδων. Με βάση τον προγραμματισμό που υπήρχε και υπάρχει, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2021 αρχίζει στις 9 Ιανουαρίου 2022. Ολοκληρώνεται περίπου έναν μήνα μετά, στις 6 Φεβρουαρίου, στο Καμερούν.

Μάλιστα θα υπάρξει και «εμφύλιος» σε δύο μέτωπα και συγκεκριμένα σε δύο ομίλους. Το ένα μέτωπο είναι οι Κούντε και Επασί - Ροντρίγκες. Το Καμερούν αρχίζει τις υποχρεώσεις του στις 9 Ιανουαρίου και συμμετέχει στον ίδιο όμιλο (Α) με Μπουρκίνα Φάσο, Αιθιοπία και Πράσινο Ακρωτήρι.

Έτσι Θα έχουμε «εμφύλιο» των δύο «ερυθρόλευκων» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά και του γκολκίπερ του ΟΦΗ, τουλάχιστον για τη φάση των ομίλων. Στο groub B συμμετέχουν οι Σενεγάλη, η Ζιμπάμπουε, η Γουινέα, και το Μαλάουι. Αυτό σημαίνει πως ο Σισέ με τη Σενεγάλη θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Αγκιμπού Καμαρά και Κανέ στον όμιλο αυτόν. Εκπροσώπηση στο Κόπα Άφρικα θα έχουν και άλλες ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ Β' και ο ΟΦΗ ενώ μένει να φανεί το επίπεδο ετοιμότητας του Μόρσεϊ του Παναιτωλικού, που ήταν στα βασικά πλάνα για τη Σιέρα Λεόνε.

Επασί

Οι «Έλληνες» του Κόπα Άφρικα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα