Άρης: Στην αποστολή της εθνικής Μαυριτανίας ο Καμαρά για το Copa Africa

Άρης: Στην αποστολή της εθνικής Μαυριτανίας ο Καμαρά για το Copa Africa

Βασίλης Μπαλατσός
Άρης: Στην αποστολή της εθνικής Μαυριτανίας ο Καμαρά για το Copa Africa

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Άρη κέρδισε τη κλήση του στην εθνική Μαυριτανίας για το ερχόμενο Copa Africa.

O Aμπουμπακάρ Καμαρά κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης του Άρη, όντας το σημείο αναφοράς και με τις εμφανίσεις κέρδισε τη κλήση του στην εθνική Μαυριτανίας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντιντιέ Ντα Ρόσα για το ερχόμενο Copa Africa. Οι Μαυριτανοί θα συμμετάσχουν στον 6ο όμιλο του τουρνουά, με αντιπάλους την Τυνησία, το Μάλι και την Γκάμπια.

Ο 25χρονος σέντερ φορ θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του και θα χάσει τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Θεσσαλονικιών στο 2022. Θυμίζουμε πως η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου και θα ολοκληρώθει στις 6 Φεβρουαρίου.

O 26χρονος κεντρικός επιθετικός μετράει μέχρι στιγμής 16 συμμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Ο Καμαρά αγωνίστηκε βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις του Άρη, εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ήταν τιμωρημένος.

Η αποστολή της Μαυριτανίας:

fea

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα