Ολυμπιακός: Με Σισέ η Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα

Ολυμπιακός: Με Σισέ η Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα

Κώστας Τόπας
Ολυμπιακός: Με Σισέ η Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα

bet365

Με τον Παπέ Σισέ θα βρίσκεται η εθνική Σενεγάλης στο Κόπα Άφρικα το οποίο ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Η διοργάνωση αναμένεται ξεκινήσει στις 9 Ιανουαρίου, μιας και η CAF πρόσφατα έβαλε τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστική αναβολή.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της εθνικής Καμερούν, Αλιού Σισέ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για την εν λόγω διοργάνωση.

Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, μετρώντας 27 συμμετοχές και 5 τέρματα.

Ετσι, μετά τους Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες και Πιέρ Κούντε ο Ολυμπιακός βλέπει ακόμη έναν παίκτη του, τον Πάπε Αμπού Σισέ να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα