Ολυμπιακός: Στην εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου ο Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Στην εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου ο Ροντρίγκες

Newsroom
Ολυμπιακός: Στην εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου ο Ροντρίγκες

bet365

Στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή του Πράσινου Ακρωτηρίου βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες εν' όψει Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τον Ολυμπιακό να τον χάνει μέσα στον Ιανουάριο και μπορεί και Φεβρουάριο αναλόγως με το τι θα κάνει η ομάδα του.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής προκαλεί πάντα «πονοκεφάλους» στους συλλόγους της Ευρώπης, καθώς με τα πρωταθλήματα να διεξάγονται κανονικά, χάνουν ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός είναι μία από αυτές τις ομάδες, με τους Πειραιώτες να χάνουν τον Ιανουάριο και ίσως και τον Φεβρουάριο (αναλόγως πόσο θα συνεχίσει η ομάδα του), τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Ο Ροντρίγκες δεν θα είναι ο μόνος που θα χάσει ο Ολυμπιακός λόγω της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς ήδη έχουν κληθεί οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά στην προεπιλογή της Γουϊνέας αλλά και ο Πιέρ Κούντε σε αυτή του Καμερούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα