ΑΕΚ: Μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα ο Μοχαμαντί

ΑΕΚ: Μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα ο Μοχαμαντί

Newsroom
ΑΕΚ: Μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα ο Μοχαμαντί

bet365

Ο Ιρανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ ξεπέρασε την ελαφριά θλάση στον προσαγωγό και πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Τρίτης.

Μετά την ήττα με 1-2 από τον ΟΦΗ το βράδυ της Δευτέρας, που άφησε την ΑΕΚ 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, οι κιτρινόμαυροι έκαναν αποκατάσταση στα Σπάτα. Ο Μοχαμαντί ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε στον προσαγωγό και επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Μιτάι συνέχισε το ατομικό του, όπως και οι Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης (11:00). Την Πέμπτη υπάρχει η ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά και έπειτα θα ακολουθήσουν οι ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα