Επιστροφή Σιμόες στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, μέσα και ο Σάκχοφ

Επιστροφή Σιμόες στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, μέσα και ο Σάκχοφ

Δημήτρης Βέργος
Επιστροφή Σιμόες στην ενδεκάδα της ΑΕΚ, μέσα και ο Σάκχοφ

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες επανέρχεται στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Αργύρη Γιαννίκη να μην επιφυλάσσει κάποια μεγάλη έκπληξη στις επιλογές του. Βασικός και ο Γεβχέν Σάκχοφ.

Δεδομένη ήταν η επανεμφάνιση του Σιμόες στην ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, έχοντας εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς με τον Ατρόμητο. Στον άξονα μαζί με τον Πορτογάλο μέσο ξεκινάει τελικά ο Σάκχοφ, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο, τους Τσούμπερ και Άμραμπατ στα άκρα και τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την Ένωση προκειμένου να ξαναφέρει τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς από την κορυφή.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη στις επιλογές του στο αρχικό σχήμα στα μετόπισθεν. Απόντος του Στάνκοβιτς, ο Τσιντώτας είναι φυσικά κάτω από τα δοκάρια, ο Χατζισαφί διατηρείται στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς ο Μοχαμαντί δεν είναι διαθέσιμος ούτε σήμερα, με τον Μισελέν να ξεκινάει στο δεξί άκρο, ενώ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής το δίδυμο των Βράνιες – Τζαβέλλα παραμένει για τρίτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι Χατζηεμμανουήλ, Σβάρνας, Ρότα, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα