Λύρατζης: «Η ομάδα δεν παρέδωσε τα όπλα»

Λύρατζης: «Η ομάδα δεν παρέδωσε τα όπλα»

Newsroom
 Λύρατζης: «Η ομάδα δεν παρέδωσε τα όπλα»

bet365

Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ στάθηκε στα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν απόψε όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Με γκολ στο φινάλε πήρε ο ΠΑΟΚ τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-2) και ο Λύρατζης στάθηκε στο ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν... καταθέτει τα όπλα. «Kάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του όπως και το σημερινό. Δεν θα σταθώ στο ότι νικήσαμε στο τελευταίο λεπτό, αλλά ότι η ομάδα δεν παρέδωσε τα όπλα και πάλεψε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Μετά ρωτήθηκε για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ. «Οφείλεται στις σερί νίκες που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, προσπαθούμε να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλον και έχει αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά το κλίμα. Έρχονται τα αποτελέσματα. Ας μην σταθούμε στα πρόσωπα, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κερδίζει και πηγαίνουν όλοι πολύ καλά». Για τη συνέχεια ευχήθηκε «να κερδίσουμε το ματς την Τετάρτη να προκριθούμε και βήμα βήμα να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα