Ακπομ: «Έπρεπε να ξυπνήσουμε»

Ακπομ: «Έπρεπε να ξυπνήσουμε»

Newsroom
Ακπομ: «Έπρεπε να ξυπνήσουμε»

bet365

Ο Αγγλος φορ του ΠΑΟΚ σχολίασε πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ανάγκη από τα θετικά αποτελέσματα.

Δίχτυα στο αποψινό (19/12) 3-2 του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης βρήκε ο Άκπομ και μετά το ματς μεταφέρθηκε στον Άγγλο φορ πως άρχισε να θυμίζει τον παίκτη που είδαν όλοι στην Τούμπα, στην πρώτη του θητεία με τον «Δικέφαλο» στο στήθος. «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο κάθε φορά. Κάποιες στιγμές δουλεύει, κάποιες όχι. Όπως βλέπετε όμως έχω αρχίσει να βρίσκω ρυθμό και αυτό οφείλεται και στη σχέση μου με τους συμπαίκτες μου. Νιώθω καλά και θέλω να συνεχίσει αυτή η πορεία», είπε σχετικά στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε για τον Γιάσμιν Κούρτιτς. «Σίγουρα μας βοηθάει πάρα πολύ και με τα γκολ και με τα πέναλτι. Αλλά δεν είναι το θέμα ποιος βάζει τα γκολ, είναι θέμα συλλογικής δουλειάς. Αυτό μας απασχολεί χωρίς να κοιτάμε τα στατιστικά».

Για το αν πέρασε η κρίση που ταλάνισε εσχάτως τους Θεσσαλονικείς ανέφερε ότι «ναι σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για το νικηφόρο σερί. Βοηθάει την αυτοπεποίθηση μας, το χρειαζόμασταν για να μπαίνουμε πιο αποφασιστικά στους αγώνες. Δεν αλλάξαμε τίποτα ιδιαίτερο. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες. Ίσως η πίεση από εξωτερικούς παράγοντες. Αλλά έπρεπε να ξυπνήσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι όμως».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν κρατά το «μηδέν». «Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή, η ανασταλτική λειτουργία ξεκινάει και από τον στράικερ. Δεν θέλω να δείξω με το δάχτυλο. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί για το αποτέλεσμα».

Κλείνοντας μίλησε και για τη Μίντιλαντ, την αντίπαλο των Θεσσαλονικιών στο Conference League. «Περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια, είναι μια καλή ομάδα και έχει δείξει στο παρελθόν πως παράγει ποδοσφαιριστές που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι η ευκαιρία μας να γράψουμε ιστορία, είχαμε την ευκαιρία αυτά τα τέσσερα χρόνια να γράψουμε ιστορία. Για τον κόσμο μας και για όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα