Ο Άρης κάλεσε σε απολογία τον Σούντγκρεν

Ο Άρης κάλεσε σε απολογία τον Σούντγκρεν

Ο Άρης κάλεσε σε απολογία τον Σούντγκρεν

bet365

Η ΠΑΕ Άρης κάλεσε σε απολογία τον Ντάνιελ Σούντγκρεν με απόφαση τυο Θόδωρου Καρυπίδη, ζητώντας εξηγήσεις από τον Σουηδό για το γεγονός ότι δεν μετέβη στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, μολονότι του ζητήθηκε από τον Άκη Μάντζιο.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν κλήθηκε σε απολογία από τον ΠΑΕ Άρης έπειτα από την άρνησή του να μην μεταβεί στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, όπως του ζητήθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο.

Ο Άρης σεβάστηκε αρχικώς την επιθυμία του Σούντγκρεν να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του που έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους την παραμονή του αγώνα με τους Κρητικούς.

Εν συνεχεία του ζητήθηκε να ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς της Πέμπτης 16/12 ωστόσο ο Σουηδός δεν ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία με απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα