Χωρίς Σούντγκρεν κόντρα τον ΟΦΗ

Χωρίς Σούντγκρεν κόντρα τον ΟΦΗ

Newsroom
Χωρίς Σούντγκρεν κόντρα τον ΟΦΗ

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου στον αγώνα (16/12, 17:00) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη στην πρεμιέρα του β’ γύρου της Interwetten Superleague.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δεν ταξίδεψε χθες με την αποστολή του Άρη στην Κρήτη καθώς βρέθηκε στο πλευρό της συζύγου του και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το σπουδαιότερο γεγονός της ζωής του. Κατόπιν συζήτησης του ιδίου με τους ανθρώπους του Άρη, κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να είναι δίπλα στη σύζυγό του σε οτιδήποτε χρειαστεί κι έτσι δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να ενσωματωθεί στην αποστολή. Αυτό σημαίνει ότι το κενό του θα καλύψει ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα