Μανωλάς: Έξτρα ώθηση σε μια πανάκριβη άμυνα

Μανωλάς: Έξτρα ώθηση σε μια πανάκριβη άμυνα

Δημήτρης Τομαράς
Μανωλάς: Έξτρα ώθηση σε μια πανάκριβη άμυνα

bet365

Ο Ολυμπιακός με την ένταξη του Κώστα Μανωλά στο ρόστερ αποκτά περισσότερη εμπειρία και ποιότητα σε μια αμυντική γραμμή που εκτός των άλλων έχει και μεγάλα συμβόλαια.

Ο 30χρονος Μανωλάς είναι μία ακόμα επιστροφή για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια μετά από επιστροφές όπως των Τοροσίδη (παλαιότερα και ο οποίος έχει κρεμάσει φυσικά τα παπούτσια του) και Αβραάμ Παπαδόπουλου (υπήρχαν και άλλες βέβαια όπως των Μιραλάς και Γιάγια Τουρέ). Επιπροσθέτως ουσιαστικά μες στο 2021 οι Πειραιώτες κατάφεραν να κλείσουν και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αλλά και τον πρώην στόπερ της Νάπολι!

Ο Κώστας Μανωλάς έκλεισε στον Ολυμπιακό με ένα πολυετές συμβόλαιο και απολαβές σχεδόν στο 1.5 εκατ. ευρώ. Προσθέτει στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων άλλη δυναμική, ποιότητα αλλά και εμπειρία. Και φυσικά αναμένεται να τους ενισχύσει και στα ματς με την Αταλάντα τον Φεβρουάριο στο Europa (17/02 και 24/02).

Εκτός των άλλων πάντως η άμυνα των Ερυθρόλευκων έχει παίκτες με μεγάλα συμβόλαια. Ποδοσφαιριστές με πολύ καλές αποδοχές ειδικά για επίπεδο Ελλάδας. Γενικά πάντως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δίνει πολύ καλά συμβόλαια και όσοι παίκτες έχουν λιγότερες απολαβές εφόσον πηγαίνουν καλά επιβραβεύονται με αναπροσαρμογές και βελτίωση συμβολαίων.

Ειδικότερα ορισμένα εκ των συμβολαίων της άμυνας του Ολυμπιακού

Μόνο δηλαδή να πάρει κανείς αυτά τα τέσσερα συμβόλαια προκύπτει ποσό 4,7 εκατ. ευρώ ετησίως. Εφόσον προστεθεί και του Ρέαμπτσιουκ υπερβαίνει το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Ακόμα πάντως και σε επίπεδο αξιολόγησης ο Μανωλάς - που είχε φτάσει να κοστολογείται στα 50 εκατ. ευρώ - τοποθετείται από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας στα 15 και πλέον εκατ. ευρώ.

Ο Σωκράτης στα 3 εκατ. ευρώ, ο Λαλά στα 4 και ο Βατσλίκ επίσης στα 4. Εάν δούμε δε την περίπτωση του Παπέ Σισέ για τον Σενεγαλέζο μπακ ο Ολυμπιακός αξίωνε 10 και πλέον εκατ. ευρώ ενώ η ρήτρα που είχε μπει στη Σεντ Ετιέν ήταν στα 13 εκατ. ευρώ. Ο Σεμέδο δεν συμπεριλαμβάνεται στα πιο πάνω ονόματα - παρότι έχει υψηλό συμβόλαιο - καθώς εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει τον Γενάρη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα