Σισέ: Mε ρήτρα 13.000.000 ευρώ στην Σεντ Ετιέν

Σισέ: Mε ρήτρα 13.000.000 ευρώ στην Σεντ Ετιέν

Gazzetta team
Σισέ: Mε ρήτρα 13.000.000 ευρώ στην Σεντ Ετιέν

bet365

O Παπέ Αμπού Σισέ βρίσκεται στην Γαλλία για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Ολες οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκτήθηκε, ο Παπέ Αμπού Σισέ παραχωρήθηκε. Με την μορφή δανεισμού λοιπόν ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σεντ Ετιέν κάτι το οποίο έγινε γνωστό από το βράδυ της Τετάρτης!

Η Σεντ Ετιέν θα δώσει 700.000 ευρώ για τον δανεισμό του Σισέ στον Ολυμπιακό για τους επόμενους πέντε μήνες, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν το buy out στα 13.000.000 ευρώ!

Προφανώς και είναι μια μεγάλη ρήτρα που δύσκολα θα καλυφθεί από την γαλλική ομάδα, αλλά και ο Ολυμπιακός θέτει το δικό του όριο στο πόσο θέλει να πουλήσει τον 25χρονο στόπερ.

Ο Σισέ θα ήταν στην ιεραρχία του ρόστερ του Ολυμπιακού τέταρτος κεντρικός αμυντικός (μετά τους Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Μπα) και αυτή θα είναι και μια αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Πέδρο Μαρτίνς (Ρέαμπτσιουκ με Βινάγκρε η άλλη και μένει μία ακόμη που μπορεί να κάνει ο Πορτογάλος).

Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε με τετράδα Σεμέδο, Σωκράτη, Μπα, Αβραάμ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα