Ολυμπιακός: Πρόγραμμα φωτιά, σε 14 μέρες 5 ματς

Ολυμπιακός: Πρόγραμμα φωτιά, σε 14 μέρες 5 ματς

Ολυμπιακός: Πρόγραμμα φωτιά, σε 14 μέρες 5 ματς

bet365

Ο Ολυμπιακός, πριν από την αναμέτρηση στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα θα υποδεχτεί στο Καραϊσκάκης την ΑΕΚ και μέσα σε 14 μέρες θα έχει πέντε ματς για πρωτάθλημα και Europa League.

Ο Ολυμπιακός, εκτός από την ομάδα που θα βρει απέναντί του στα νοκ άουτ του Europa League, έμαθε και το πρόγραμμα που θα έχει μέχρι το τέλος της σεζόν στη Super League Interwetten.

Όπως προέκυψε λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι σε 14 μέρες θα δώσουν 5 ματς. Πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Αταλάντα στην Ιταλία θα παίξουν στο Φάληρο με την ΑΕΚ και μετά το σύλλογο από το Μπέργκαμο, θα πάει στον Βόλο.

Στη συνέχεια, έχει τη ρεβάνς με το σύνολο του Γκασπερίνι και το πρόγραμμα... φωτιά κλείνει με το εντός έδρας ματς απέναντι στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρωταθλητών:

13/2: Ολυμπιακός--ΑΕΚ

17/2: Αταλάντα-Ολυμπιακός

20/2: Βόλος-Ολυμπιακός

24/2: Ολυμπιακός-Αταλάντα

27/2: Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα