Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μανωλά

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μανωλά

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι.

Η μεγάλη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακός είναι κι επισήμως γεγονός! Το βράδυ της Πέμπτης (16/12) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του 30χρονου στόπερ, επτά χρόνια μετά την πώλησή του στη Ρόμα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αρκέστησαν να αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Μανωλάς πέρασε από εξετάσεις και το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε αγκαλιά τον ποδοσφαιριστή και ακολούθως μπήκαν στα γραφεία για τις υπογραφές.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα